Kids City – Zilele Bucurestiului 2015

ZILELE BUCUREŞTIULUI

„Orasul ăsta e o rază de soare/ Plin de oameni care zambesc”(Adda)

Exact ! Cum să nu iubești Bucureștiul ?

Centrul de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive pentru Copii și Tineret, prin departamentul Cultural Artistic, cu ocazia Zilelor Bucureștiului, a organizat, în data de 18-20 Septembrie 2015, evenimentul Kid’s City în parcul Cișmigiu din Capitală.

Parcul Cișmigiu a devenit “parcul de aventură” pentru cei mici. Aceștia s-au putut distra catărandu-se în copaci, trăgand cu arcul, escaladând pereți sau trecând printre obstacolele din „zona de aventură”. Nici cei mari nu au fost neglijați. Ei s-au putut relaxa stând la umbră, într-un hamac, cu o carte bună, alături de prichindei, în „zona de relaxare”.

Evenimentul a avut ca scop aniversarea celor 556 ani de la prima atestare documentară a orașului București. Astfel, au fost realizate cateva machete modulare a celor mai reprezentative clădiri din București: Palatul Parlamentului, Arcul de Triumf , Ateneul Român. Zeci de copii talentati au oferit publicului spectacole de muzica și dans, numere de magie, de teatru, magic bubble show, animatori speciali, dar și ateliere de creație(păpusi din linguri, pălăria dichisită, broșe din hârtie creponată, împletituri brătări, rame personalizate).

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.