Mos Craciun, datini, colinde 2015

Datini si colinde de Craciun

Craciunul a insemnat dintodeauna sarbatoarea familiei, a bucuriei si a cadourilor pentru toti copiii. Magia acestei sarbatori nu ar fi avut aceeasi intensitate fara colinde, datini si obiceiuri.

Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret (PROEDUS), prin departamentul Cultural Artistic, a organizat evenimentul „Datini si Colinde de CRACIUN”. Evenimentul a avut pe data de 18 decembrie 2015, in incinta sediului Primariei Municipiului Bucuresti, intr-o sala amenajata in ton cu sarbatoarea, de unde nu au lipsit Mos Craciun si ajutoarele sale de nadejde.

Invitatii s-au putut bucura de un spectacol de colinde realizat de copiii talentati de la Palatul National al Copiilor. Au cantat: Trupa As, Trupa Adagio, dar si Corul Cantos Domini. Si pentru ca tot vorbeam de magia Craciunului, invitat in spectacol a fost si magicianul Barbu Nitelea.

Atat, micii artisti, cat si spectatorii au primit cadouri din partea Primariei Capitalei oferite chiar de primarul interimar al Capitalei, Ioan Razvan Sava.

Evenimentul a redat perfect magia sarbatorilor de Craciun, iar sala a rasunat de colinde si rasete de bucurie ale copiilor fermecati de cadouri si de atmosfera de basm.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.