Muzeul Copiilor din Bulevardul Decebal intră în vacanță!
Nu ați reușit să vizitați una dintre cele trei expoziții educative și interactive de la Muzeul Copiilor?
Încă mai aveți timp!
Până în data de 10 iunie puteți să vă rezervați un tur călătorind în „Ocolul Pământului în 80 de curiozități”, istorie – „Kids in Roman Empire” sau prin facinanta lume a luminii – „Hitory of Light – Escape Room”.
Dar asta nu este tot! Rămâneți alături de noi pentru a descoperi ce alte surprize v-am pregătit începând cu 1 iunie la Muzeul Copiilor – Aproape de tine!

Muzeul Copiilor este localizat la adresa din Bulevardul Decebal Nr. 11, Bloc S14, Sector 3, București.
Puteți opta pentru unul dintre cele trei tururi educative și interactive:

TUR 1 – Ocolul Pământului în 80 de curiozități (cu ediție specială)
TUR 2 – Kids in Roman Empire
TUR 3 – History of Light – Escape Room

ATENȚIE!
Prezentul formular permite rezervarea pentru un singur interval/tur. Pentru rezervarea unui alt interval/tur este necesară recompletarea formularului. Vă rugăm să aveți în vedere o diferență de cel putin 1 oră și jumătate între intervalele rezervate în aceeași zi!
Vă rugăm să selectați un interval disponibil (ora este scrisă cu albastru și poate fi selectată). Dacă intervalul este disponibil, veți primi o notificare (iconiță albastră de confirmare) și detalii în mail.
Dacă în mail-ul de confirmare nu aveți menționat intervalul selectat, vă rugăm să completați formularul din nou și să selectați un alt interval.
Costul pentru serviciile de vizitare este de 30 lei (TUR 1 sau TUR 2), 50 lei (pentru TURUL 1 – ediție specială), respectiv 20 lei (TUR 3) pentru o persoană și poate fi achitat online sau la recepția Muzeului Copiilor în limita locurilor disponibile pe interval/tur.
Durata medie de vizitare: 1 oră până la maximum 2 ore/tur.