Ești elev în București? Citește oferta verii 2023 și hai cu noi la mare în cea mai interactivă tabără! 

Tabăra Educațională pentru Elevi

Cine suntem noi?

Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive – PROEDUS este un serviciu public de interes local, aflat în coordonarea Direcției de Cultură, Învățământ, Turism – CulTurEd, din cadrul Primăriei Municipiului București, având o experiență de 14 ani în domeniul educației non-formale în peisajul educațional bucureștean, reușind cu succes să aducă împreună cei 3 actori principali din educație: PROFESORI – ELEVI – PĂRINȚI.

Un rol deosebit de important în formarea acestora, au avut-o taberele de vară și excursiile/stagiile de weekend, domeniu în care, în ultimii 14 ani PROEDUS a organizat tabere și excursii/stagii naționale (Costinești, Neptun, Predeal) și tabere internaționale (Paralia Katerini) pentru un număr de peste 150 000 de participanți.

Fie că au fost tabere de merit, fie că au fost tabere tematice, am reușit să oferim copiilor un cadru educațional structurat pe cursuri, jocuri și competiții sportive.

Facilități

Camere dotate cu: aer condiționat, televizor, răcitor, wi-fi, prosoape. Locație dotată cu: sală de conferințe, terase în aer liber, restaurant, piscină, jacuzzi. Extra: teren baschet, teren tenis de picior, terenuri de volei și fotbal pe plajă, exclusivitate la terasele unde vor fi organizate serile tematice.

Activități tematice organizate în tabără

Accentul taberelor PROEDUS este pus dintotdeauna pe starea de bine a participanților și crearea unui mediu de învățare experiențială printr-un program plin de acțiune de 6 zile, program care permite adolescentului să fie destins, provocat, angajat, inspirat și încurajat să se cunoască mai bine pe sine, să fie cel mai bun și să facă diferența în lumea din jur, într-un mod pozitiv.

Activități Educaționale – Training-uri și Workshop-uri susținute de formatori acreditați pe diferite teme pe arii vaste de interes educațional și non-formal, precum: Public Speaking, Debate – Argumentare și oratorie, Identificarea valorilor & Orientare în carieră, Gestionarea emoțiilor și Asertivitate, Educație financiară – Buget personal & tipuri de investiții, Body language.

Bazat pe cele mai recente cercetări în dezvoltare personală, psihologie, inteligență socială și emoțională și, pe învățare experiențială, programul educațional implementat în taberele PROEDUS îi încurajează și îi ajută pe participanți să pășească cu dreptul în procesul de maturizare prin dobândirea următoarelor calități: Încrederea în sine și credința de sine, Independență, Capacitate de auto-coordonare, Rezistență la provocări și situații noi, Abilitatea de a se conecta cu ceilalți, Recunoștință și apreciere, Motivație și empatie, Abilitatea de a răspunde și de a-și asuma direcția vieții și a propriului viitor, Comunicare eficientă și de impact, Abilități de lucru și sincronizare cu ceilalți, Leadership și puterea exemplului, Utilizarea și gestionarea eficientă a resurselor financiare și multe altele!

Activități sportiv-recreative 

Concursuri și competiții sportive de echipă

Fotbal pe plajă, Volei pe plajă, Badminton, Baschet, Întrecere sportivă de tip Exatlon

Prin organizarea acestor activități ne propunem dezvoltarea unor abilități precum:

TEAM WORK – Accentul este pus pe modul în care fiecare participant contribuie la identificarea soluțiilor. Activitățile sunt excelente pentru dezvoltarea tuturor abilităților necesare pentru a lucra eficient într-o echipă, indiferent de rol, context, coechipieri sau perioadă.

LEADERSHIP – Fie că e vorba de conducerea unei companii, o echipă sportivă sau o echipă de lucru, la un moment dat în viața vom avea toți nevoie de abilitățile necesare pentru a prelua controlul. Prin activități diverse și scenarii diferite, identificăm ceea ce face ca un tânăr, să crească a fi un mare lider.

Informații rezervare locuri

În perioada octombrie 2022 – ianuarie 2023 avem opțiunea de rezervare a locurilor de tabără, urmând ca plata să fie făcută începând cu luna februarie a anului 2023.

Rezervarea locurilor în oricare serie de tabără se poate efectua prin e-mail la adresa tabere@proedus.ro

Activități recreative – Jocuri educative și distractive – Activități cultural artistice