„Ora de educaţie rutieră” ajunge în 60 de şcoli din Bucureşti, implicit în faţa a 10000 elevi de clasa a III-a

Asociaţia pentru Educaţie, Dezvoltare şi Implicarea Tineretului în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti prin PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive organizează „Ora de educaţie rutieră”.  Proiectul îşi propune să promoveze importanţa respectării regulilor de circulaţie rutieră şi de asemenea să tragă un semnal de alarmă cu privire la consecinţele nerespectării acestora, în special în proximitatea şcolilor.

„Ora de educaţie rutieră” se desfăşoară în toate cele 6 sectoare ale Bucureştiului şi angrenează în activităţile sale numeroase persoane, printre care amintim 300 de învăţători, 60 de şcoli, 50 de studenţi şi 30 de agenţi de poliţie locală.

Acest proiect se află la a III-a ediţie şi a crescut de la an la an, iar în următoarele 4 săptămâni, 20 martie-14 aprilie, este prezent în faţa a 10000 elevi de clasa a III-a din 60 de şcoli din Bucureşti.

Sesiunile de informare “Ora de educaţie rutieră” durează 50 de minute şi sunt susţinute de echipe formate din 3 studenţi ai Facultăţii de Psihologie, un agent de poliţie şi învăţătorul clasei.

ora de educatie rutiera (12)ora de educatie rutiera (8)ora de educatie rutiera (9)ora de educatie rutiera (1)ora de educatie rutiera (4)