Parada elevilor 2015

Parada Elevilor Bucureşteni

Parada Elevilor Bucureşteni, ajunsă deja la a VI-a ediţie, a avut loc sâmbătă, 30 mai 2015. Evenimentul a fost organizat de Primăria Muncipiului Bucuresti, prin Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret –PROEDUS.

Mii de elevi s-au adunat la Piaţă Universităţii, fiecare purtând însemnele liceului de care aparţin şi pe care il reprezintă. În jurul orei 19.30 au pornit spre Piaţa Constituţiei , pe traseul Bd. Regina Elisabeta – Calea Victoriei – Bd. Naţiunile Unite – Bd. Libertăţii.

Odată ajunşi in Piaţa Constituţiei, elevii au avut parte de un concert surpriză susţinut de Faydee şi trupa românească,Vama.

Parada Elevilor Bucureşteni este o manifestare cu tradiţie pentru elevii claselor V-XII. Aceştia au şansa să îşi reprezinte, în mod creativ şi original, apartenenţa la şcoala sau liceul, în care îşi petrec cel mai mult timp din săptămâna. Anul acesta , la eveniment s-au adunat peste de 12.000 de elevi dotaţi cu pancarde, steaguri şi cu multa voie buna. La paradă au fost prezenţi elevi din peste 70 de licee bucurestene.

 

 

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.