Parada Micilor Bicicliști

Parada Micilor Bicicliști, singurul eveniment dedicat micilor pasionați de pedalat, este organizat de Federația Bicicliștilor din România prin Asociația GO4FUN în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin Proedus și va avea loc sâmbătă, 8 Iunie 2019, începând cu ora 10.00, în Piața Contituției pe Bulevardul Unirii, București.
Sunt așteptați copiii de toate vârstele, indiferent de tipul de bicicletă folosit, însoțiți de adulți pe bicicletă, trotinetă sau role.

Evenimentul va cuprinde multe jocuri și activități pentru copii între 3 și 18 ani și echipe formate din copii și adulți pe bicicletă, iar la ora 12.30 va avea loc o adevărată paradă pe biciclete pe întreg Bulevardul Unirii între Piața Constituției și Piața Unirii. Feriți de orice fel de trafic rutier, vom pedala în voie, de la mic la mare, arătându-le tuturor cât de distractiv poate fi pe două roți!

Copiii care nu au împlinit încă 14 ani, trebuie însoțiți de cel puțin un adult (biciclist sau pieton) și este recomandat să fie echipați cu cască de biciclist și bicicletele cu claxon.