Piata Statelor Membre 2015

In parcul Cismigiu, Primaria Capitalei, prin Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret (PROEDUS) si Centrul Infoeuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, au organizat targul statelor membre UE.

La acest eveniment, alaturi de reprezentanti ai Biroului de Informare al Parlamentului European si Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, au participt reprezentanti din 22 de tari precum Austria, Belgia, Croatia, Cipru, Cehia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Malta, Olanda, Polonia, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania si Suedia.

Astfel, statele membre participante la acest eveniment au prezentat vizitatorilor obiceiurile, activitatile si ofertele lor turistice, precum si spectacole artistice traditionale.

In acest an, se implinesc 30 de ani de cand Consiliul European de la Milano (iunie 1985) a decis ziua de 9 Mai ca Zi a Europei, precum si 10 ani de la semnarea de catre Romania a Tratatului de Aderare la UE (25 aprilie 2005).

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.