Primaria Copiilor 2019-2020

Primăria Copiilor

 

Primăria Municipiului București, prin PROEDUS, organizează Primăria Copiilorun proiect care își propune realizarea unei structuri de reprezentare și consultare în rândul elevilor de gimnaziu din școlile bucureștene ca parte activă a comunității.

Primăria Copiilor îi implică pe elevi în proiecte de dezvoltare adresate tinerei generații, propuse chiar de ei. Elevii aleși – consilieri școlari, consilieri generali, viceprimari si primar general al copiilor – vor avea rolul de a identifica problemele de la nivelul unităților de învățământ gimnazial, de a oferi sugestii și de a propune soluții.

Rețeaua suport a acestui proiect va fi formată din cadre didactice și alte persoane resursă, care vor participa, ulterior, la cursuri, stagii, workshop-uri sau acțiuni ce vor ajuta la sustenabilitatea proiectului, organizate de PROEDUS în București, la munte sau la mare, în țară sau în străinătate. Cadrele didactice care se vor implica și vor obține rezultate notabile vor beneficia de recompense pentru activitatea desfășurată, prin programul Voluntar PROEDUS 2.0 – Profesori.

Toate informațiile necesare referitoare la proiect: Regulamentul/Calendarul de desfășurare/ Formularul de înscriere le găsiți mai jos:

Regulamentul proiectului

Formular de înscriere