Primăria Municiului București, prin Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti – PROEDUS, a început pregătirea voluntarilor pentru activităţile şi evenimentele ce vor avea loc în următorul an!

Primii voluntari au pornit într-o călătorie care le va schimba cu siguranță perspectivele și îi va ajuta să învețe să lucreze în echipă, să se descopere pe sine și să-și facă noi prieteni.

Astfel, staţiunea Predeal a primit în weekendul 6-8 octombrie peste 70 de voluntari PROEDUS. Voluntarii au luat parte la cursuri de dezvoltare personală şi comunicare non-verbală, susţinute de formatorii PROEDUS. Aceste cursuri vor forma voluntarii pentru activități ce privesc organizarea de proiecte, evenimente și activități.

Totodată, în acest weekend, alături de voluntarii PROEDUS, 12 câștigători ai concursului de cultură generală ,,Evrika” și aproximativ 80 de copii de clasele I-IV, care au participat la proiectul ,,Ora de Educație Rutieră”, au beneficiat de această tabără gratuită, oferită de Primăria Municipiului București, prin PROEDUS.

Deşi vremea nu a fost foarte prietenoasă, atmosfera a fost plină de voie bună şi distracţie!

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.