Sărbătorile Iernii

PROEDUS

Sărbătorile Iernii

 

Scop și obiective

Sărbătorile Iernii este un proiect dedicat copiilor și elevilor bucureșteni prin care sărbătorim sosirea iernii cu toate tradițiile și obiceiurile specifice perioadei. Plecând de la modelul teatrului labirint, propunem crearea unui spațiu feeric.

Obiectivul principal al acestui eveniment este acela de a reîmprospăta sentimentul sărbătorilor de iarnă în inimile fiecărei familii, de a îi apropia mai mult și de a îndemna publicul larg să participe la activități recreative și de redescoperire a bucuriei copilăriei și a căldurii sărbătorilor de iarnă.

Activități

  1. Înscriere: Deși evenimentul este dedicat copiilor și familiilor acestora, activitățile sunt deschise către publicul larg, pretându-se în mod particular derulării pe spațiul Școlii pe Maidan. Activitățile și momentele artistice nu necesită o înscriere prealabilă, însă, pentru a atinge un număr cât mai mare de copii, școlile vor fi programate serii de participanți la eveniment la intervale regulate de timp, astfel încat copiii să se poată bucura de toate activitățile și spectacolele derulate în cadrul festivalului.
  2. Organizare și desfășurare – Evenimentul durează 5-7 zile și se pretează a se derula în spațiul Școala pe Maidan desfășurându-se la finalul lunii noiembrie – începutul lunii decembrie.

Copiii vor avea ocazia de a participa la o multitudine de jocuri, concursuri atractive și ateliere de creație la care vor primi diplome și premii, la spectacole oferite de copii talentați în domeniul muzicii și dansului, precum și la spectacole de teatru, musical-uri, plimbări cu renii și concerte ale unor artiști consacrați.

Activitățile de care se pot bucura participanții la eveniment vor cuprinde ateliere de creație, animatori, concerte și spectacole, nenumărate activități recreative și distractive, dar și ateliere demonstrative care vor stârni interesul și entuziasmul copiilor.

Rezultate și impact:

  • Participarea în număr cât mai mare a copiilor și părinților acestora la sărbătorirea sosirii iernii, în spiritul tradițiilor românești
  • Crearea unor amintiri minunate pentru copii despre sărbătorile de iarnă într-un cadru feeric
  • Participarea activă a copiilor la diverse activități distractive destinate pregătirii sărbătorilor de iarnă.
  • Cultivarea în rândul copiilor a pasiunii pentru teatru și artă
  • Descoperirea de noi pasiuni, hobby-uri și talente, atât pentru copii, cât și pentru părinți și profesori;

Părerea dumneavoastră pentru noi contează foarte mult, motiv pentru care vă invităm să răspundeți la câteva întrebări, cu scopul de a îmbunătăți în permanență activitățile noastre.

Nume Email
1. 

Ati participat vreodata la activitatile PROEDUS?

2. 

Ati participa la acest proiect?

3. 

Ce imbunatatiri credeti ca ar merita acest proiect?

4. 

Ce tipuri de activitati/ateliere v-ar placea sa desfasurati in cadrul acestui proiect?

5. 

Ce ați vrea să ne spuneți și nu v-am întrebat?