Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret  din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Federatia Sindicatelor din Educatie “Spiru Haret”, Consiliul Municipal al Elevilor, Palatul National al Copiilor si Casa Corpului Didactic al Municipiului Bucuresti, sub egida Parteneriatului Civic pentru Educatie CIVITAS, organizeaza in perioada 18 – 22 aprilie 2016.

In cadrul acestui Campionat Sportiv, baietii vor demonstra ca fotbalul modern se bazeaza pe tehnica, pe jucatori cu personalitate in joc si cu o gandire tactica, desi ei practica acest sport la nivel de incepatori. Iar, fetele vor da dovada ca au abilitati sportive, in cadrul competitiilor de handbal, volei sau baschet.. Aceste campionate se adresează elevilor claselor V – VIII din unitățile de învățământ bucureștene.

Scopul principal al acestui proiect este acela de a incuraja tinerii ambitiosi, energici si care doresc sa se afirme pe plan sportive in fata celorlalte clase, in spirit fair-play.

Pentru a vedea intregul regulament click aici