ȘCOALA PE MAIDAN

PROEDUS

ȘCOALA PE MAIDAN

În viziunea PROEDUS, maidanul este locul de joacă al copilăriei, locul care a rămas în amintirea fiecăruia ca fiind locul în care ne-ambucurat fiecare dintre noi de primele lecții și experiențe. Considerându-l a fi un cuvânt provocator care stârnește interesul și atenția, îl vedem potrivit în expresia „Școala pe Maidan”, luând în considerare definiția din DEX RO (maidan, bgме(й)дан] – Loc viran din interiorul sau de la marginea unei localități, folosit ca arenă sportivă sau teren de luptă Vz câmp. 2 (Înv) Loc de plimbare și de adunare a oamenilor/piață.

Imaginăm un spațiu care în prezent nu are destinație sau nu este dat în folosință, în care vom desfășura în mod exclusiv activități educaționale, artistice, culturale și sportive pe durata întregului an, în mod deosebit activitățile descrise în secțiunea EduART însă nu numai.

Părerea dumneavoastră pentru noi contează foarte mult, motiv pentru care vă invităm să răspundeți la câteva întrebări, cu scopul de a îmbunătăți în permanență activitățile noastre.

Nume Email
1. 

Ati participat vreodata la activitatile PROEDUS?

2. 

Ati participa la acest proiect?

3. 

Ce imbunatatiri credeti ca ar merita acest proiect?

4. 

Ce tipuri de activitati/ateliere v-ar placea sa desfasurati in cadrul acestui proiect?

5. 

Ce ați vrea să ne spuneți și nu v-am întrebat?