Școala Velo AVR 2018

Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS a susținut organizarea proiectului Școala Velo AVR, organizat de către Asociația Adevărații VeloPrieteni din Bucuresti, în perioada 19 februarie-15 iunie în 9 şcoli din Bucureşti.

Școala Velo AVR este un proiect educațional dar și de mediu, sănătate și sport adresat copiilor și tinerilor din unitățile de învățământ din București, prin care se dorește  încurajarea folosirii în siguranță a bicicletei ca mijloc de transport alternativ, în timpul liber dar și în drumul către școală.

Prin intermediul acestui program se dorește  creșterea numărului celor care folosesc corect și în siguranță bicicleta pentru deplasările zilnice și să ne asigurăm că vor avea abilitățile necesare pentru a pedala în trafic în siguranță. Conceput ca program de educație velo, proiectul include și acțiuni de conștientizare a beneficiilor folosirii bicicletei atât asupra sănătății elevilor cât și asupra mediului, contribuind astfel la un comportament urban sustenabil și la creșterea calității mediului urban.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.