[/vc_column_text]

Primaria Municipiului Bucuresti prin Directia de Cultura, Sport Turism, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret Bucuresti si Clubul Sportiv Municipal, organizeaza in data de 04 August 2016, in incinta Parcului Tineretului – intrarea din Bd. Sincai, evenimentul “Sport pentru Inima Capitalei”.
Evenimentul “Sport pentru Inima Capitalei” a implicat tineri participanti care au avut ocazia sa isi valorifice competentele si abilitatile dobandite in cadrul orelor de educatie fizica sau in cadrul cluburilor unde practica diverse activitati sportive, reusind sa promoveze un stil de viata sanatos.
In cadrul acestui eveniment, tinerii participanti, au avut placerea de a lua parte la activitati sportiv-recreative in vederea incurajarii unui stil de viata sanatos promovandu-se importanta activitatii sportive ca actor central al dezvoltarii armonioase a tinerilor.
Proiectul “Sport pentru Inima Capitalei” incurajeaza educarea tinerilor participanti conform cu setul de valori si principii ale sportului prin participarea acestora unul din sporturile urmatoare: baschet, alergare de viteza, volei, tenis de masa, sarituri cu coarda, sotron si plimbari cu bicicleta.
Scopul principal al acestui eveniment este acela ca tinerii participanti sa isi imbunatateasca nivelul de pregatire prin participarea acestora la activitatile sportive propuse, constietizand faptul ca activitatea sportiva este o parte esentiala si indispensabila a vietii noastre.

[/vc_column][/vc_row]

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.