Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS intenționează în perioada 22-25 noiembrie 2018 organizarea unui stagiu la munte cu numele Stagiu București – Capitala Educației.

Scopul acestui stagiu este de a aduna practicieni ai educației non-formale, experți în educație și lucrători de tineret din Municipiul București, în vederea creșterii gradului de conștientizare a actorilor educaționali și a rolului acestora asupra procesului de învățare pe tot parcursul vieții precum și în vederea identificării, dezvoltării și adaptării de noi metode de educație non-formală, la specificul elevilor bucureșteni.

Totodată, ne dorim ca prin analiza raportului reieșit în urma proiectului București – Capitala Educației să identificăm noi metode care să răspundă nevoilor elevilor bucureșteni și a profesorilor, vis-à-vis de utilizarea la clasă a educației non-formale. Finalitatea proiectului se va cuantifica în realizarea unei broșuri/a unui manual de tehnici și metode de educație non-formală, atât în format online cât și în format tipărit.

Perioada de înscriere 08.11.2018 – 17.11.2018

Comunicare rezultate 19.11.2018.

Eligibile pentru participarea în stagiu sunt practicieni/traineri ai educației non-formale, experți în educație și lucrători de tineret care lucrează cu grupuri țintă formate din elevi bucureșteni. Stagiul se va desfășura pe perioada 22-25 noiembrie 2018, participarea fiind obligatorie pe toată perioada de desfășurare.

Pentru completarea formularului de inscriere, click aici: https://form.jotformeu.com/82892284657371

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.