Costinesti

El a evoluat dintr-un mic sat pescaresc (1960) intr-o destinatie de vara, foarte populara printre cei tineri si in special pentru studenti.
In partea de nord a plajei, aproape de tarm, se afla epava Evangheliei, vas grecesc care aducea portocale la Constanta, esuat in anii 1960, aceasta epava fiind una din atractiile Costinestiului.

costinesti

Neptun

Este una dintre cele sase statiuni de pe litoralul romanesc situate in arealul Comorova din raza orașului Mangalia. Olimpul, a carui constructie a fost terminata in 1972, reprezinta cartierul nordic al statiunii Neptun.
Statiunea Neptun se afla in extremitatea sud-estica a Romaniei, intr-o zona cu o vegetatie relativ bogata, padurea Comorova, pe tarmul Marii Negre, la 7 km nord de orasul Mangalia si la 38 kilometri de Constanta.

neptun

Grecia

Paralia sau Paralia Katerinis (greaca: Παραλία, Greaca veche: Παραλίον, insemnand “plaja”) este o municipalitate in partea de est a prefecturii Pieria. Paralia este legata prin GR-13 și GR-1/E75 inclusiv superautostrada. Plaja este situata pe Riviera Olimpiana. Paralia este faimoasa pentru hotelurile, tavernele, restaurantele, barurile și discotecile sale.

grecia