Proiectul “Tabăra Elevilor Activi și Merituoși – TEAM 2018”, organizat de Primăria Municipiului București, prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS este în plină desfășurare.

Peste 2000 elevi activi și merituoși au plecat deja în vacanță la Costinești, Neptun, Paralia Katerini sau Predeal. Copiii activi și merituoși având parte de o vacanță minunată în care au socializat, au făcut sport, s-au distrat, au  descoperit lucruri utile și interesante.

Primii participanți ai Taberei Elevilor Activi și Merituoși 2018 au fost cei care au plecat în Grecia, Paralia Katerini. Elevii s-au bucurat de plaja cu nisip fin, apa caldă a mării și de croaziere în frumoasele insule grecești. De pe lista nu au lipsit vizitele la Muntele Olimp sau la mănăstirile din Meteora. S-au întâlnit cu pirații, au dansat pe ritmuri grecești și au degustat mâncăruri tradiționale.

La  Costinești vremea nu a fost prea bună pentru primele serii, dar asta  nu i-a impiedicat pe liceeni să participle la activități și să se distreze. Elevii de liceu având în program activități cultural-artistice, sportive și recreative precum: concurs TEAM Got Talent!, concurs de sarituri în piscină, concurs de fotbal, concurs de volei, ieșiri prin stațiune și în parcurile de distracție. Bineînțeles nu au lipsit precerile de bun venit și de rămas bun.

Elevii claselor V-VIII au venit și în acest an  la Neptun, Comorova, în cadrul Taberei Elevilor Activi și Merituoși 2018. Distracția și bună dispoziție îmbinate cu sportul, jocurile și concursurile au fost ingredientele acestei tabere. Elevii sunt implicați în activități cu scop educativ care să le cultive spiritul competițional de echipă, dar și cel de fair-play. Nu au lipsit serile de discotecă și Miss&Mister Comorova.

În ciuda vremii ploioase primii elevi participanți la Tabăra Elevilor Activi și Merituoși 2018 din Predeal au avut parte de excursii turistice, activități educative, activități sportive, seri de muzică și foc de tabără. Copiii au făcut drumeții la Brașov (unde au vizitat Gradina Zoologică, Biserica Neagră, centrul Brașovului), Sinaia (au participat la un eveniment dedicat mașinilor de epocă, au vizitat Mănăstirea Sinaia, expoziția de trenulețe, Castelul Peleș), Bușteni (au mers la Cascada Urlătoarea și s-au plimbat prin stațiune). Au făcut drumeții pe trasee montane (Susai, Trei Brazi, fostul drum Regal din Predeal, Clăbucet), au făcut excursii pe “Drumul Babelor/Transbucegi”. De asemenea,  au fost la piscină, au jucat bowling, ping pong, badminton, fotbal, volei. Pe lângă toate acestea au socializat și s-au împrietenit. Nu au lipsit petrecerile de bun venit și de rămas bun și mult așteptatul foc de tabără.

Peste 17000 de elevi activi şi merituoşi, cu rezultate şcolare şi cu implicări notabile în activităţile extraşcolare, vor participa în Tabăra Elevilor Activi şi Merituoşi, desfășurată în perioada 16 iunie- 9 septembrie 2018.

Tabăra Elevilor Activi și Merituoși 2018 – TEAM 2018 este un proiect pentru elevii implicați activ în contextul educațional instituțional și în reprezentarea instituțiilor de proveniență la concursuri naționale și internaționale, dar și pentru interesul acordat activității din afara mediilor instituționale, prin activități de voluntariat, activități sportive sau cultural-artistice organizate de PROEDUS sau în parteneriat cu acesta.

Pentru a putea descarca galeria foto completa, va rugam apasati butonul dorit.