Peste 11 000 de elevi au participat, până în prezent, la  Tabăra Elevilor Activi și Merituoși 2018, proiect organizat de Primăria Municipiului București, prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS.

Într-o atmosferă veselă, rând pe rând, copiii au venit în taberele organizate de PROEDUS la Costinești, Neptun, Predeal si Paralia Katerini.

Prima tabără pentru unii, a doua sau a treia pe alții, toți au avut parte de distracție, competiții sportive, muzică și dans, concus de Miss & Mister.

Au  învățat cum să se descurce singuri, să ia decizii și să și le asume. De asemenea, au învățat ce înseamnă să faci parte dintr-o echipă, acest lucru  presupunând încredere, interacțiune, susținere și sprijin reciproc.

Scopul proiectului TEAM 2018 este recompensarea elevilor din unitățile de învățământ bucureștene, urmărind nu doar simpla premiere a acestora, ci motivarea lor în vederea continuării implicării active în acțiuni ce conduc, atât la dezvoltarea personală a indivizilor, cât și la construcția unui context social și educativ performant pentru copiii din București.

În anul 2018, peste 17000 de elevi activi şi merituoşi, cu rezultate şcolare şi cu implicări notabile în activităţile extraşcolare vor participa în Tabăra Elevilor Activi şi Merituoşi, proiect care se desfășoară în  perioada 16 iunie- 9 septembrie 2018, în Grecia – Paralia Katerini, Predeal, Neptun și Costinești.