A început “Tabăra Elevilor Activi și Merituoși – TEAM 2018”. Proiectul “Tabăra Elevilor Activi și Merituoși – TEAM 2018”, organizat de Primăria Municipiului București, prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS va avea loc pe litorarul Mării Negre – Costinești și Neptun, pe litorarul grecesc – Paralia Katerini, precum și în zona montană a țării noastre – Predeal, în perioada iunie – septembrie 2018.
Tabăra Elevilor Activi și Merituoși 2018 – TEAM 2018 este un proiect pentru elevii implicați activ în contextul educațional instituțional și în reprezentarea instituțiilor de proveniență la concursuri naționale și internaționale, dar și pentru interesul acordat activității din afara mediilor instituționale, prin activități de voluntariat, activități sportive sau cultural-artistice organizate de PROEDUS sau în parteneriat cu acesta.
Scopul proiectului TEAM 2018 este recompensarea elevilor din unitățile de învățământ bucureștene, urmărind nu doar simpla premiere a acestora, ci motivarea lor în vederea continuării implicării active în acțiuni ce conduc, atât la dezvoltarea personală a indivizilor, cât și la construcția unui context social și educativ performant pentru copiii din București.
În anul 2018, peste 17000 de elevi activi şi merituoşi, cu rezultate şcolare şi cu implicări notabile în activităţile extraşcolare vor participa în Tabăra Elevilor Activi şi Merituoşi care se va desfășurat în perioada 16 iunie- 9 septembrie 2018, în Grecia – Paralia Katerini, Predeal, Neptun și Costinești.

Calendarul taberelor este următorul:
Grecia – Paralia Katerini – 13 serii, în perioada 16 iunie – 4 septembrie
Neptun – 10 serii, în perioada 26 iunie – 4 septembrie
Costinești – 12 serii, în perioada 22 iunie – 9 septembrie
Predeal – 10 serii, în perioada 27 iunie – 5 septembrie

Proiectul “Tabăra Elevilor Activi și Merituoși – TEAM 2018” reprezintă un instrument în atingerea unui obiectiv vizionar, reprezentat de consolidarea unui mediu socio-educativ sănătos, care să servească drept bază pentru următoarele generații de tineri bucureșteni.
Tot în vara anului 2018 vor fi organizate tabere/stagii pentru 3500 de cadre didactice, părinți, antrenori, personal auxiliar din școlile bucureștene și membrii din structurile de management ale unităților de învățământ din București. În acest fel, PROEDUS își arată aprecierea față de profesorii care sunt alături în pregătirea unei generații performante, acționând totodată spre dezbatere cu aceștia a diferite subiecte de interes pentru profesori și structurile de management al unităților de învățământ bucureștene.
Aceste tabere se vor organiza în Grecia – Paralia Katerini, Predeal și Vama Veche, în perioada iulie – septembrie.