Tabăra Elevilor Activi și Merituoși

Costinesti

Comorova

Predeal

Grecia – Paralia Katerini

Peste 15.500 de elevi așteptați în taberele PMB, organizate prin PROEDUS

 

Primăria Municipiului București, prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, organizează în perioada 14 iunie – 8 septembrie 2019, seria de tabere  naționale și internaționale reunite generic sub denumirea “Tabăra Elevilor Activi și Merituoși – TEAM 2019”.

Tabăra Elevilor Activi și Merituoși – TEAM 2019” este un proiect grandios dedicat elevilor bucureșteni din clasele 5 – 12, cu rezultate școlare și extrașcolare deosebite, precum și elevi implicați activ în activități de voluntariat, activități sportive sau cultural-artistice organizate de PROEDUS sau în parteneriat cu acesta.

Peste 15.500 de locuri sunt puse la dispoziția participanților în patru locații naționale și internaționale: pe litoralul Mării Negre, la Costinești și Neptun, în stațiunea Predeal, precum și în stațiuneaParaliaKaterini, Grecia. Taberele, cu durata de 7 zile, fiecare, se desfășoară în regim de gratuitate, participanții având asigurate cazarea și masa în regim de pensiune completă sau demipensiune.

 

“Tabăra Elevilor Activi și Merituoși – TEAM 2019”  este un proiect care urmărește mai mult decât recompensarea elevilor din unitățile de învățământ bucureștene, scopul pe termen mediu și lung fiind motivarea acestora în vederea continuării implicării active în acțiuni ce conduc atât la dezvoltarea personală a indivizilor, cât și la consolidarea unui mediu social și educativ sănătos și performant, care să servească drept bază pentru următoarele generații de tineri bucureșteni.

Totodată, vara 2019, este pentru Primăria Municipiului București, prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, prilejul de a aduce un alt proiect dedicat ideii de implicare meritorie prin organizarea unei serii destagii naționale și internaționale de formare a cadrelor didactice din mediul preuniversitar bucureștean, în scopul creșterii excelenței în educație.

Stagiile se vor organiza în Grecia – Salonic și Vama Veche, în perioada iunie – septembrie 2019 și vor aduce împreuna 1.500 de cadre didactice.

Stagiile dedicate cadrelor didactice reprezintă, în același timp, modul în care PROEDUS dorește să își arate considerația față de profesorii care îi sunt alături în pregătirea unei generații performante, constituind, totodată, un instrument de dezbatere informală a subiectelor de interes pentru profesorii și structurile de management  ale unităților de învățământ bucureștene.