Târgul Municipal al Firmelor de Exercițiu 2017

Primăria Municipiului Bucureşti, prin PROEDUS  a organizat în perioada 12 – 14 aprilie 2017– ”Școala Altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun Târgul Municipal al Firmelor de Exerciţiu”.

Pe parcursul celor două zile de eveniment ale proiectului “Târgul Municipal al Firmelor de Exerciţiu” peste 160 de elevi organizaţi în firme de exerciţiu şi-au dezvoltat spiritul antreprenorial, şi-au aprofundat abilităţile practice şi competenţele dobândite în timpul pregătirii lor profesionale.

La firma de exerciţiu, elevii s-au organizat pe diferite compartimente, cum ar fi: marketing, contabilitate, resurse umane sau secretariat, şi-au amenajat standurile în ton cu specificul firmelor lor, şi-au pregătit Power Point Presentations şi cataloage de prezentare.

În zilele de 12 şi 13 aprilie 2017 firmele de exerciţiu participante la târg şi-au prezentat firma, şi-au expus produsele şi serviciile pe parcursul a şase probe, acestea fiind jurizate şi concurând pentru marele premiu.

La terminarea probelor, în toate cele două zile de târg, s-a desfăşurat Forumul Economic la care au participat elevii bucureşteni, parte a firmelor de exerciţiu şi persoane pregătite în domeniul economic, dornici de a împărtăşi experienţele lor elevilor. În urma participării la acest forum economic liceenii bucureşteni au fost familiarizaţi cu o parte a modelelor de afacere existente la ora actuală.

În urma participării la acest eveniment, Primăria Municipiului Bucureşti prin PROEDUS, a premiat câştigătorii celor şase probe, cele mai reprezentative mascote, cei mai activi participanţi la Forumul Economic şi a acordat un premiu absolut celei mai bune firme de exerciţiu. Premiile oferite au constat în tabere în România dar şi în strainătate pentru câştigătorii premiului absolut.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.