Târgul Ofertă Educațională 2018

Ești întrebat la ce liceu sau facultate vrei să te înscrii, iar tu ești indecis? Hai și tu la Târgul Oferta Educațională!
În perioadă 15 – 18 mai 2018, în Parcul Tineretului, Primăria Municipiului București, prin PROEDUS, organizează Târgul Oferta Educațională, ediția cu numărul XIX.

Ca în fiecare an, la standurile special amenajate, profesorii, alături de elevi, își vor prezenta ofertele educaţionale într-un mod cât mai original și atractiv pentru vizitatori, aşa că vă invităm să vă informați cu privire la programele de învățământ liceal și universitar.

În cadrul evenimentul Târgul Oferta Educațională vor participa toate unitățile de învățământ liceal și universitar din Municipiul București, iar elevii și liceenii bucureșteni vor avea oportunitatea să se informeze asupra ofertelor educaționale, a vieții de licean/student și să-și formeze o părere sau chiar să ia o decizie fermă asupra viitorului lor.

Ca o noutate în acest an pe lângă ofertele de educație tradiționale ale liceelor și universităților din București, elevii bucureșteni vor avea parte de o experiență practică având posibilitatea de a avea un dialog liber cu profesioniști din diferite domenii.
Alege Educația! Este calea către viitorul tău!

Pentru a descarca regulamentul evenimentului, click pe butonul de mai jos.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.