Târgul Oferta Educațională Ediția 2019

Examenul maturităţii şi admiterea la facultate se apropie cu paşi repezi, dar tu ești încă indecis?

Atunci te așteptăm la Târgul Oferta Educațională 2019 cu cele mai bune opțiuni pentru educația ta.

În perioada 14 – 17 mai 2019, în Parcul Tineretului, intrarea Gheorghe Șincai, Primăria Municipiului București prin PROEDUS, organizează cea de-a XX-a ediție a Târgului Oferta Educațională.

Devenit deja un proiect de referință pentru școala bucureșteană, an de an, evenimentul a reușit să atragă un număr din ce în ce mai mare de vizitatori, în anul 2018 acesta înregistrând un număr de peste 18.000 de vizitatori.

Ca în fiecare an, la standurile special amenajate,  profesorii vor avea ocazia să-și prezinte ofertele educaţionale, într-un mod cât mai original și atractiv.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor participa toate unitățile de învățământ liceale și universitare, de stat și private din Municipiul București,iar elevii de gimnaziu și liceual ături de părinții lor vor putea lua parte la diferite workshop-uri susținute de specialiștii din domeniu.

Scopul organizării acestor workshop-uri este de a veni în spijinul informării utile a eleviilor, precum și a părinților, în ceea ce privește orientarea şcolară a acestora.

Alege Educația! Este calea către viitorul tău!

Cu stimă,

Serviciul Relații Publice, Comunicare si It

Programul evenimentului:

14 mai 2019 –  16 mai 2019 , în intervalul orar 10.00 – 18.00 ( marți – joi)

17 mai 2019 –în intervalul orar 10:00 – 14:00 (vineri).