Târgul Oferta Educațională Ediția 2020

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Târgul de Ofertă Educațională 2020: pe 4 iunie încep înscrierile elevilor care doresc să cunoască liceele bucureștene

 

Primăria Capitalei, prin PROEDUS, anunță că joi, 4 iunie, încep înscrierile la Târgul Oferta Educațională – cel mai mare târg al liceelor din Municipiul București. Înscrierile sunt deschise și pe perioada derulării evenimentului, 8-13 iunie 2020.

Ajuns la a XXI-a ediție, târgul se va derula online și va prezenta elevilor de gimnaziu oferta educațională a liceelor intr-o altă formă, modernă și bazată pe componenta tehnologică: www.toe.hubproedus.ro.

Elevii își pot crea cont pe platforma, pentru a avea avea acces la întregul conținut educațional și interactiv din cadrul proiectului „Târgul Oferta Educațională”.

Astfel, la TOE 2020 sunt înscrise 94 de licee din Municipiul București, care vin cu filme de prezentare și informații utile despre admitere, cifre de școlarizare, activități curriculare și extracurriculare, premii, burse, titluri obținute s.a.. TOE oferă și tururi virtuale 3D, pentru ca elevii să poată vizita liceele bucureștene în care doresc să studieze într-o manieră interactivă și apropiată de realitate.

Participanții vor putea interacționa live și vor putea dialoga în scris cu profesorii, cu elevi, reprezentanți ai Consiliului Elevilor, sau cu directorii liceelor înscrise.

Ca în fiecare an, TOE oferă și o componentă de învățare și dezvoltare personală, prin realizarea în direct de sesiuni de consiliere și orientare în carieră. În plus, elevii bucureșteni vor putea participa în această ediție la un proiect online cu două componente FIFA20, respectiv NBA2K20, competiții online de fotbal si baschet3x3, cu reguli și scopuri precise, menite să ofere participanților un mediu de socializare și de recreere într-un format inedit.