Târgul Oferta Educațională, ediţia cu numărul XVIII 2017

Primăria Municipiului Bucuresti, prin PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive Bucuresti, a organizat în Parcul Tineretului, intrarea Gheorghe Șincai, în perioada 16 – 19 mai 2017,  în intervalul orar 10:00 – 18:00, proiectul Târgul Oferta Educațională 2017.

Târgul Oferta Educațională, ediţia cu numărul XVIII, a atras aproximativ 10 000 de vizitatori, elevi, părinţi şi profesori. Acest proiect este o tradiție a peisajul şcolar bucureştean şi a fost dedicată în acest an elevilor care se vor înscrie la liceu în anul şcolar 2017-2018.

Ca în fiecare an, la standurile special amenajate, profesorii alături de elevi şi-au prezenta ofertele educaţionale. În acest an am reunit un număr de 121 expozanţi, reprezentând unități de învățământ liceal şi universitar de stat şi private din Bucureşti.

Premiera acestei ediţii a Târgul Oferta Educațională a fost prezenţa câtorva universități din București, care și-au expus ofertele educaționale destinate liceenilor. Unităţile de învăţământ superior prezente la târg au fost: UNIVERSITATEA HYPERION DIN BUCURESTI, ACADEMIA DE POLITIE “ALEXANDRU IOAN CUZA”, UNIVERSITATEA SPIRU HARET, ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI, UNIVERSITATEA NATIONALA DE APARARE “CAROL I” BUCURESTI, UNIVERSITATEA BIOTERRA, UNIVERSITATEA TEHNICA DE CONSTRUCTII BUCURESTI, UNIVERSITATEA “TITU MAIORESCU”, UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI.

În cadrul Târgului Oferta Educaţională 2017 au fost susţinute şi workshop-uri de consiliere și orientare în carieră destinate liceenilor şi elevilor şcolilor generale, cu specialiști în domeniu.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.