La Comorova, marțea vin autocarele pline cu elevi ai claselor 0-VIII. 300 de copii își petrec o săptămână din vacanța de vară în tabără Comorova. Și ei tot elevi activi și merituoși, la școală sau în cadrul unor Cluburi, Trupe, ori la Palatul Național al Copiilor. Activitățile sunt specifice vârstei lor. Fiecare activitate este gândită astfel încât să îmbine distracția și buna dispoziție cu sportul, jocurile și concursurile.

Distracție cu mașini și bărci radio-comandă

Copiii pornesc în marea aventură cu ajutorul mașinuțelor și ambarcațiunilor radiocomandate. Cursele pe apă sau pe teren accidentat sunt pentru ei o provocare, pentru că își pot demonstra, în fața prietenilor, abilitățile de căpitani sau piloți de curse. Jocul devine și mai palpitant când încep să se întreacă, iar cei ”cu experiență” câștigă marea cursă. La final, toți sunt fericiți!

Fotbal

Pentru majoritatea băieților fotbalul este una dintre activitățile lor preferate. În fiecare săptămână, o zi este dedicată acestui joc. Alergatul le dă rezistență, driblatul le dezvoltă agilitatea și coordonarea, iar în echipă învață să interacționeze și să coopereze cu ceilalți copii. La final, le crește stima de sine și încrederea în forțele proprii. Iar toate acestea se văd pe chipurile lor. De la o astfel de competiție nu lipsesc nici susținătorii.

Volei pe plajă

Plictiseala de pe plajă se alungă cu o partidă de volei. Plaja însorită, briza mării, gașca de prieteni oferă cadrul perfect pentru un joc pe nisip. Dar cel mai tentant joc estival este voleiul. În fiecare săptămână, zeci de copii participă la această activitate. Un joc poate dura două, chiar trei ore, dacă se înscriu mai multe echipe. Cele mai bune ajung în semifinală și, ulterior, în finală. Însă, bucuria lor cea mai mare este că s-au distrat împreună cu prietenii lor.

Miss&Mister Comorova/Concurs de talente

Credeați că cei mici nu participă la concursuri de frumusețe? Dimpotrivă, mulți dintre ei visează să fie modele. Energici și plini de farmec, zeci de copii luptă, în fiecare săptămână, pentru titlul de Miss și Mister Comorova. Prezentare de modă, coregrafie pusă la punct de coordonatori, ținute din reviste și multă carismă. Așa arată concursul de Miss și Mister de luni seară din tabăra de la Comorova.

Cei care au și aptitudini artistice se înscriu la Concursul de Talente. Iar de copii talentați nu ducem deloc lipsă!