DăruiEști în BucurEști

 

Dar din dar se face Sarbatoare!

Ajuta iepurasul sa ajunga la toti copiii din Capitala – fa bucurie cu o jucarie!
Fii parte a campaniei “DaruiEști în BucurEști” dedicata copiilor din centrele rezidentiale, centrele de tip familial si de plasament din Bucuresti.

Vă așteptăm cu jucarii noi, de preferat cu ambalaj, pe care le sterilizam și le oferim în siguranță.

Puteți aduce jucăriile la Muzeul Copiilor (Bd. Decebal 11) și în Afi hub PROEDUS (Mall Afi Cotroceni – etaj), în perioada 21 – 28 aprilie 2021, intervalul orar 10:00 – 18:00.

Campania este derulată în cadrul proiectului “Vacanță activă în București” organizat de Primăria Capitalei, prin PROEDUS, sub coordonarea Direcției Cultură, Învățământ, Turism.

 

 

Centrul de Proiecte Educationale si Sportive Bucuresti – PROEDUS te invită să-ți petreci vacanța în siguranță la Muzeul Copiilor și Afi Hub PROEDUS!

În perioada 12 -23 aprilie 2021 PROEDUS demarează proiectul – Vacanța activă în București la PROEDUS, unde elevii din ciclul preuniversitar bucureștean, clasele 0- IV ai căror părinți/tutori legali (părintele/tutorele legal în cazul familiilor monoparentale) sunt la serviciu pot participa la activități, ateliere și workshopuri.Vom construi experiențe de învățare prin educație non-formală cu o durată de 4 ore de luni până vineri, timp de 10 zile, în care utilizăm atât tehnici din învățarea experiențială (învățare prin joc și joacă) cât și materiale și informații disponibile pe platformele www.hubproedus.ro și Davincikids.tv/ro.

Alege o varianta sigură pentru copilul tău, alege să-l înscrii la activitățile educative marca #PROEDUS din următoarele locații:

Muzeul Copiilor
Program :

Interval 1 – 08:00 – 12:00

Interval 2 – 14:00 – 18:00

 

Afi Hub PROEDUS
Program:

Interval 1 – 08:00 – 12:00

Interval 2 – 14:00 – 18:00

Înscrierile se vor realiza exclusiv online, în perioada 5 – 8 aprile, completând FORMULARUL DE INSCRIERE

Completează și finalizează formularul de înscriere, iar pe e-mail te vom contacta să-ți confirmăm participarea la proiect.

Ce facem vacanța asta?
PROEDUS ți-a pregătit activități distractive de luni până vineri:
Experimente distractive
Aventuri în lumea poveștilor
Ateliere de pictură
Cursuri de dezvoltare personală
Activități sportive
Explorarea unui univers al revoluției științifice
Și multe alte surprize.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta pe adresa de e-mail contact@proedus.ro sau la numărul de telefon 0310.699.531.