Voluntar PROEDUS 2.0 Inscriere in Program

Bun venit,

 

De la an la an mii de elevi bucureșteni ni se alătură în programul de voluntariat al PROEDUS, în fiecare an din ce în ce mai mulți. În anul 2017 s-au înscris 6946 de elevi iar în anul 2018 s-au înscris 8685 de elevi.

Oare anul 2019 câți va aduna?

Programul nostru de voluntariat, devenit tradiție la nivelul Capitalei, continuă și anul acesta cu un nou nume: Voluntar PROEDUS 2.0!

În 2019 PROEDUS a împlinit 10 ani de activitate, prilej cu care am adoptat o nouă siglă și un nou calendar de proiecte. Avem pregătite pentru voluntarii PROEDUS 2.0 noi acțiuni și activități, ne propunem un nou sistem de monitorizare și punctare și de asemenea, ne propunem noi recompense, totul fiind 2.0. Vi le vom dezvălui pe toate pe parcursul noului an de voluntariat.

Dacă ești elev într-un liceu din București și îți dorești să te alături echipei de voluntari a PROEDUS 2.0, nu trebuie decât să completezi formularul online de înscriere și, în weekend-ul 27-29 septembrie 2019, să predai contractul de voluntariat și toate documentele necesare.

Perioada de înscriere:01 – 29 septembrie;

Perioada de depunere a documentelor: 27 – 29 septembrie – parcul Izvor(detaliile și programul vor fi comunicate pe mail, după înscriere).

După ce vei completa formularul, vei primi imediat un e-mail de confirmare – te rugăm să verifici și în spam.

Curând vei primi încă un e-mail cu detalii despre procedura de înscriere și despre documentele care trebuie completate.

Până atunci, te invităm să rămâi alături de noi pe site-ul www.proedus.rope noua pagină oficială de instagram și pe pagina de facebook, pentru a afla în timp real detalii despre activitatea noastră, activitate care te va implica în curând!

 

De ce să faci voluntariat?

E simplu. Pentru că…

vei avea un CV mai bogat – Voluntariatul poate spune multe despre o persoană si te poate prezenta în câteva cuvinte: implicare, generozitate și responsabilitate. Angajatorii sunt interesați de oamenii care și-au dezvoltat abilități și competențe noi prin voluntariat și, totodată, au dobândit experiență în zona sa de activitate;

te vei bucura de oameni și experiențe noi – Când te implici ca voluntar în diferite activități, vei cunoaște oameni speciali, diferiți, de la care vei avea întotdeauna de învățat câte ceva. De asemenea, experiențele pe care le vei acumula, vor contribui la dezvoltarea ta și, cu siguranță iți vor fi de un mare folos la un moment dat, nu doar în viață cât și în carieră;

vei avea satisfacții personale – Din ce în ce mai mulți oameni își doresc să contribuie la dezvoltarea celor din jur și a societății, motiv pentru care se implică în diferite acțiuni de voluntariat. Sentimentul de bine precum și recunoaștere de după, oferă o satisfacție nemăsurată;

munca îți este recunoscută și răsplătită – La finalul activității sunt eliberate adeverințe și certificate de voluntariat și, la PROEDUS, dacă ești voluntar implicat și activ, primești și o tabără la mare sau la munte dar și un stagiu de pregătire.

Hai în echipa de voluntari PROEDUS 2.0 și alătură-te celei mai mari echipe de voluntari din București!

 

Regulamentul programului Voluntar PROEDUS 2.0 – anul 2019 -2020 este disponibil AICI

Formularul de înscriere este disponibil AICI

Contractul poate fi descarcat de AICI