Pe data de 21 mai 2016, Centrul de Proiecte şi Programe Educaționale şi Sportive pentru Copii şi Tineret din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti a organizat cea de-a patra ediție a proiectului ,,Biciclete pentru fete”.

Fetele participante înscrise în programul ,,Fii şi tu voluntar!” au promovat conceptul de mişcare, plimbându-se pe biciclete în cadrul Complexului Sportiv ,,Lia Manoliu”. Mai apoi, acestea s-au deplasat către parcul Alexandru Ioan Cuza din capitală. Ele au fost încântate de posibilitatea de a cunoaşte oameni noi şi de a face mişcare în aer liber, într-un mediu relaxant. Traseul a fost stabilit anterior de catre organizatori, aceştia ocupându-se şi de supravegherea voluntarelor pe toată durata activității. Inițiativa PROEDUS de a evidenția importanța mişcării în viața tinerilor a fost apreciată de către oamenii veniți în parc să se relaxeze.

Prin seriozitatea şi perseverenţa lor, voluntarele PROEDUS au ajutat la sprijinirea acestui proiect ce are ca scop conştientizarea importanţei practicării sportului de către tineri.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.