Sâmbӑtӑ, 14 mai, în Parcul Carol a avut loc ,,Festivalul Luminii”, eveniment organizat de cӑtre Centrul Universitar Bucureşti, în parteneriat cu Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret din cadrul Primӑriei Municipiului Bucureşti.

Membrii Organizaţiei Naţionale, ,,Cercetaşii României”, ajutaţi de voluntarii PROEDUS, au confecţionat gulguţe cu care au împodobit aleile parcului, de la intrarea principalӑ pânӑ la Mausoleu. Voluntarii au avut sarcina de a amenaja corturile unde se aflau punctele de informare şi de comunicare cu presa. De asemenea, au ajutat la amenajarea spaţiului din jurul scenei şi au informat trecӑtorii cu privire la modul de desfӑşurare al evenimentului şi scopul acestuia. Tot ei au fost cei care s-au ocupat de strangerea materialelor rӑmase la finalul evenimentului. Asamblarea lumânӑrilor în origami, pentru ca mai apoi acestea sӑ lumineze aleile parcului, simbolizeazӑ frumuseţea şi importanţa lucrurilor mӑrunte într-un univers mare. În parc au fost organizate ateliere pentru copii, pe parcursul întregii zile existând momente de dans şi jonglerii destinate lor.          Şi adulţii au putut sӑ îşi exprime gândurile bune pe un panou cu hârtii colorate. De asemenea, ei şi-au adus dorinţele mai aproape de împlinire scriindu-le pe benzi textile şi agӑţându-le în ,,copacul cu dorinţe”.

Datoritӑ implicӑrii active, dedicaţiei şi seriozitӑţii voluntarilor  şi organizatorilor, acest eveniment s-a desfӑşurat  cu success. ,,Festivalul Luminii” a strâns un numӑr mare de bucureşteni în aer liber, aceştia reînvӑţând sӑ se bucure de lucrurile mici ce creeazӑ satisfacţii mari.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.