Weekend de mișcare

Week-end-ul de mișcare simbolizează o pauză de la ciclul normal de învățământ, o pauză în care elevii au dreptul la liberă exprimare, la ceea ce își doresc să practice, să cerceteze sau să viziteze alături de colegi și cadrele didactice.

Centrul de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive Pentru Copii și Tineret din cadrul Primăriei Municipiului București, în parteneriat cu Inspectoratul școlar al Municipiului București, vine în ajutorul acestora organizând evenimentul “Week-end de mișcare” , desfășurat la Arena Națională , având un număr mare de elevi participanți ai claselor 0-8 .

Acest eveniment a avut că scop promovarea unui mediu de viață sănătos pe care fiecare copil ar trebui să îl practice în viața de zi cu zi. Elevilor care prin dorința de afirmare au participat la acest eveniment, li s-a oferit posibilitatea de a învăța cum trebuie ținut un regim de alimentație sănătos în cadrul cursurilor de nutriție și de a practica sporturi precum tenis de câmp, fotbal, volei și baschet.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.